Scoringsklubben
Støtt din favorittklubb Pors Grenlands Fotball

HVA ER SCORINGSKLUBB?

Scoringsklubb er en måte for Pors Grenland Fotball å skape ekstra inntekter. Alle våre medlemmer kan gi en fast sum (det mest vanlige er kr 10,- til kr 50,-) per mål som scores i løpet av sesongen.

Ved hjelp av Scoringsklubb.no trekkes det hver måned direkte fra ditt bank- eller kreditt-kort slik at alt skjer automatisk. Eneklt og greit!

Vi har et mål om å få med 220 medlemmer!

Pors Grenland Fotball scorer i gjennomsnitt 50-70 mål pr sesong. Om du da bidrar med kroner 10,- for hvert seriemål vil du bli trukket totalt i løpet av året med kroner 500,- til 700,- , men fordelt på alle månedene i sesongen. Velger du kroner 20,- blir det det dobbelte. Du kan i tillegg velge et maks bidrag pr år inne slik at du har full kontroll. Vi takker for at du er med på Scoringsklubben! 


Scoringsklubben, i ny og forbedret versjon.

Nå registrerer du deg nemlig enkelt på nett, og beløpet du bidrar med trekkes fra kortet ditt en gang i måneden. 

Alle som bidrar med 10 kroner eller mer for hvert seriemål, er med i trekningen av et gavekort pålydende 500,- fra Elkjøp Porsgrunn på hver hjemmekamp.

I tillegg trekker vi ut tre vinnere etter sesongen, som får med seg en supporterpakke bestående av supporterutstyr, samt et sesongkort for sesongen 2018.

Har du ikke registrert deg ennå? Gjør det nå da vel. Klikk her

Heia de blå!